Vinkelgatan 1, 211 24 Malmö
Växeln: 040-46 88 00 | Malmö: 040-46 87 00 | Göteborg: 031-45 86 00 | Stockholm: 08-402 01 00

Sparbanksstiftelserna Finn och Färs & Frosta startar hösten med Energy Travel

Sparbanksstiftelserna Finn och Färs & Frosta startar hösten med Energy Travel

Vi på Energy Travel kan stolt meddela att vi startar hösten med Sparbanksstiftelserna Finn och Färs & Frosta.

Sparbanksstiftelserna verkar för en positiv utveckling i närområdet och är speciellt engagerade i att hjälpa barn och ungdomars utveckling och välmående. Positiva projekt är en investering i elever som går i grundskolan som ger barnen möjlighet att prova på aktiviteter utöver den vanliga skolplanen.

Det kan handla om att göra lärorika utflykter till museer eller djurparker, antimobbnings initiativ eller teater projekt. Gemensamt är att det ska vara någonting som ger eleverna en positiv och utvecklande upplevelse.

Sparbanksstiftelsen Finn kommer att hyra in 1-2 bussar varje vardag som i sin tur kommer att användas till arkelogiskolan. Elever i årskurs 5 kommer att få chansen att bli arkeologer för en dag och lära sig hur historien skapas genom fynd i marken

Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta kommer att hyra in 5 bussar per gång, till och från Skånes djurpark för skolklasser i region Skåne.

Energy Travel har fått den stora äran att sköta transporten för ovan nämnda äventyr och utflykter för skolklasser i region Skåne, vilket innefattar över 350 körningar.

Tack för ert förtroende!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *